Tandenbleken

Bij de tandarts of een bleek specialist ben je veel geld kwijt aan het consult en het uur tarief wat er gerekend word. Wanneer je thuis aan de slag gaat met onze whitening kit heb je al deze kosten niet. Je betaalt puur en alleen voor het product en kan zelf bepalen welk moment van de dag je je tanden wilt laten bleken. Met onze whitening kit behaal je net zo goede resultaten als bij een tandarts en bleek specialist. Dit hebben wij waar kunnen maken door ons met zorg samen gestelde formule, die volledig veilig en natuurlijk is voor uw gebit.
Je ontvangt bij jouw aankoop een duidelijke nederlandstalige gebruiksaanwijzing, waar stap voor stap word uitgelegd hoe je de whitening kit thuis kan gebruiken. Dit hebben wij gemaakt zodat iedereen zonder moeite thuis aan de slag kunt gaan.
Wittere tanden binnen 3 dagen en maar liefst 8 tot 10 tinten lichter! Tanden bleken kan met onze whitening kit gewoon thuis of onderweg. Wittere tanden zonder dat je daarvoor naar een dure tandarts of bleek specialist moet gaan.
Het gebit is constant onderhevig aan verkleuring als gevolg van onder meer tandaanslag. Bepaalde voedingsmiddelen of dranken kunnen dit proces versnellen, zoals koffie, wijn of producten die veel kleurstoffen bevatten. Om een stralende witte lach terug te krijgen, zijn er tal van mogelijkheden om je tanden te bleken. Maar wat is nu de beste, veiligste en makkelijkste manier om je tanden te bleken? Gebruik de whitening kit van Tandwit!

1. Voordat je begint met het bleken van de tanden, dien je eerst je tanden te poetsen.
2. Haal de batterij uit de ledlamp, verwijder het plastic en plaats de batterij terug.
3. Plaats het mondstuk op de ledlamp.
4. Verdeel 1ML van de gel aan de boven- en onderzijde van het mondstuk op de plek waar de tanden tegen aan zullen drukken.
5. Plaats het mondstuk in de mond en druk op de knop.
6. Bleek de tanden gedurende 30 minuten.
7. Spoel na het bleken je mond met water om de bleekresten te verwijderen.
8. Herhaal dit proces tot het gewenste resultaat.

 

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen ‘intrinsieke’ en ‘extrinsieke’ oorzaken van tandverkleuring. Onder intrinsieke oorzaken vallen onder meer veroudering, medicijngebruik, of een harde klap op je tand. Hierdoor kan inwendige verkleuring optreden: de oorzaak van deze verkleuring bevindt zich in de tand. Je tandkleur is bovendien erfelijk bepaald, het tandbeen en de dikte van het glazuur bepalen de kleur van je tanden. Als gevolg van veroudering krijg je na verloop van jaren te maken met een dunnere glazuurlaag en dikker tandbeen. In de barstjes die hierdoor in je glazuur ontstaan, krijgen kleurstoffen in voedingsmiddelen de kans om binnen te dringen in je gebit.
Extrinsieke, oftewel uitwendige verkleuring, zit daarentegen op de tand. Als gevolg van bepaalde leefgewoonten, zoals roken of het nuttigen van sterk gekleurde voedingsmiddelen, ontstaat tandaanslag. Op den duur leiden de kleurstoffen in dergelijke voedingsmiddelen of dranken, die in het tandplak dringen, tot verkleuring. Hoewel de tandaanslag kan worden bestreden met zogenaamde ‘whitening’ tandpasta’s, kan je een eenmaal verkleurde tand niet witter maken. De verkleuring ligt immers op dieper niveau in het glazuur. Bij het bleken van de tanden, kom je wel dieper in het glazuur en behaal je het gewenste resultaat.